Ez itt az új divat?
Bevonjuk a hozzátartozókat?
Mert ha igen, a te nagyszüleiddel például mi a helyzet?
Lehet, téged Fabian Nyikolájevicsnek kellene igazság szerint szólítanunk?
Igen izgatja itten a dolgozók egy részét ez a megerőszakolósdi, - hja! a szexuális nyomor érdekes dolgokat hoz ki az olvtársakból...
Azon azért érdemes lenne elgondolkodniuk az érintetteknek, hogy bár természetesen ahol egy győztes hadsereg végigvonul, ott sajnos előfordul, hogy egy-egy nőt megerőszakolnak, de vannak azért önként jelentkezők is szép számmal.
Én nem hallottam, hogy a családunkban, a környezetünkben akadt volna ilyen áldozat, - jóllehet Budapest bevétele idején a nagyanyámék, anyámék a Városháza pincéjében voltak, ahol azon a napon, amikor Ivánék elfoglalták a Városházát, egész éjjel mulattak a kozákok. És mellesleg begyüjtötték a karórákat, - de senkit nem bántottak.
Vidéken is éltek rokonaink, - tőlük sem hallottam ilyet.
Pedig biztosan történt ilyen eset, de annyi, amennyit itt emlegettek, biztosan nem, - hiszen ha igazatok lenne, akkor fél Magyarországnyi ember anyakönyvében apának a II. Ukrán Front lenne bejegyezve.
Urban legend, - ezzel ijesztgették Horthyék és Szálasiék a lakosságot, hogy növeljék az elszántságot.
Közösek lesznek a nők és csajkarendszer lesz, - terjesztette a propaganda, meg hogy az oroszok kivégzik az összes papot.
Ősi módszerek ezek, - a primitív emberekre nagy hatással vannak, - még az unokáik is félnek, mint a Bumbustól...
De azért te továbbra is higgyél benne, - Putyin nagybácsinak meg köszönj nagyot!
:O)))