Kedves tőled ez az ambiciózus hozzáállás a feleségem ügyében, - jelzem túl jól nem járnál, mert többszörös nagymama már és lassan nyugdíjba is megy, talán a legidősebb lehet veled egykorú.
A betegségedet egyébként gerontofiliának hívják, - egy felkészült pszichiáternek a gyógyszeripar mai fejlettségi szintjén azért nem okoznál gondot.
Mindenesetre elgondolkodtam a dolgon és rájöttem, hogy egy ilyen teszt talán nekem is segítene a hejes álláspont kialakításában, úgy hogy ha ez ügyben a menyasszonyod postáznád, hálás lennék.
Guminővel még úgyse próbáltam ezidáig...
Az, hogy nem olvasod, amit írok, - bocsánatos bün, bár ennek a helynek a neve az, hogy vitafórum, és engem mindíg izgatott az a kérdés, hogy hogyan is tudnak a jobboldaliak úgy vitázni, hogy csak a saját véleményük érdekli őket.
Talán majd te felvilágosítasz.
Azt viszont hibának tartom, ha könyveket se olvasol, - ha ezen nem változtatsz, akkor sajnos ebben az igen siralmas állapotodban fogod visszaadni lelked a Termtőnek, ami nagy kár lenne azért, mert ebből kifolyvást a következö életedben tuloknak kell majd újjászületned, ami nem egy túl izgalmas életpálya - beláthatod....
Amúgy meg minek kérdezősködsz, ha a választ úgysem olvasod el?
:O))))