Oooopsz, ez nem az én írásom. Ez a szerintem topicba illő cikk copy-paste-elve.
Érdmileg:
Természetesen SZs-nek szive joga, hogy elitélje (vagy éppen támogassa) a kecsketenyésztőket, a drogosokat, a traktorosokat vagy a homoszexuálisokat. Ellenben az Országgyűlés emberi jogi bizottságának alelnöke ilyet nem tehet.
Másrészről, mindazon szervezetek, amelyek prominense SZs legyenek szivesek deklarálni, hogy ezzel nem a szervezet véleménye, enélkül ugyanis - mivel a szervezet prominense nyilatkozta - ez rajtuk ragad.
Ha tehát eltelik egy hét és a KDNP illetve a FIDESZ, stb. szervezetek nem jelzik, hogy ez SZs írói munkásságának a része, úgy kénytelen lennék azt hinni, hogy mindezek szintúgy homofóbok és nem tisztelik mások vallását.
Az elhangzott mondat nem megengedhető egy olyan politikus részéről, aki kifejezetten emberi jogi, kisebbségi, és vallásügyekkel foglalkozik.
Szerintem az, ha valaki szerint senkinek semmi köze ahhoz, hogy két (vagy több) felnőtt ember, szexuálisan mit kezd egymással, nem azonos azzal, hogy ugyanő azt preferálná, hogy bárki tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze. Ez alattomos sunyi csúsztatás.