Szerintem túlbonyolítod :
"
"kiváló technikai tudással nem lehet jó eredményt elérni"
Ez azzal a módosítással lehet igaz, hogy sokszor a kiváló technikai tudás sem elég önmagában a legjobb eredményekhez.
"
Én azt ugye épp abban a vonatkozásban írtam, hogy mint lehetne a Fradi példát visszájára fordítani.
Az nyilván egyértelmű, hogy egy képzetlenebb focistákból álló csapatnak nehezebb a dolga bármilyen porondon. Ez nem volt kérdés. Magyar csapatot példának hozni viszont különösen nem szerencsés azért, mert ezzel a focival számtalan más probléma is van, amelyek kiküszöbölése esetén máris csökkenhet a különbség.
Na ez a görög EB példa.
Mellesleg valóban nonszensz lenne és kötözködésnek tűnne egy ilyen példán lovagolni. Ám ne feledd, hogy Te ezt egy az olasz labdarúgók technikai képzettségével kapcsolatos provokatív megjegyzésre reagáltad, amire szerintem nem jó válasz.
Hisz a riválisoknál alacsonyabb egyéni technikai képzettség még nem feltétlenül jelent esélytelenséget a nemzetközi porondon. Ergo ez nem bizonyítja, hogy nem maradnak mögötte a nemzetközi mezőnynek ebben a tekintetben. Még akkor sem, ha egyébként valóban nem maradnak.