Nem muszáj most válaszolnod minden kérdésemre, nehogy holnap ne sikerüljön a tárgyalásod, vagy ne aludjanak jól a gyerekek. Én ráérek.
Benkóval jó a kapcsolatunk, sőt vele beszéltünk először úgy komolyan. Ő nagyon jó játékos, nagyon harcias, bár nem technikás, és egy picit indulatos, de úgy összességében nagyon jó játékos. Ahogy láttam van egy fogyatékos kislánya, és ezért külön példakép, illetve külön dicséretet érdemel, amiért nagyon nagy tisztességgel neveli. És már 18 éve a Kikötő színeiben játszik. Ez igen! Minden tiszteletem az övé! Hány éves volt, amikor odakerült? Egyébként ő az egyik kedvencem.
"természetesen válallok, sőt szerintem fényképpel és éremmel is szolgálhatok Neked."
Köszönjük szépen! Tájékoztatni foglak, amint készülőben lesz az oldal, szerintem április legelejére már kész lesz. A fényképeknek különösen nagyon örülnénk.
Nos a Bayernről meg annyit, hogy én mondhatni, hogy ős Schalkés vagyok, sőt GEDevil10, aki nemrég írt ide kint él Gelsenkirchenben, szóval mi ketten a Schalke magyarországi drukkereinek az oszlopos tagjai vagyunk. Ebből gondolom kitalálod, hogy nem a szívem csücske a Bayern, de remélem, hogy ez a kettőnk közti bszédet nem fogja ez befolyásolni. Remélem ezt Te is így gondolod.
Hajrá KÖTŐ!