ppmoni
2005.02.22
|
|
0 0
524
|
Sziasztok! Van valakinek pontos adata arról, hogy hogy csírázik legjobban a paradicsom? Próbáltam így, próbáltam amúgy - elég gyatra eredménnyel. Pedig kaptam egy csomó féle érdekes magot, és nagyon szeretnék már életet lehelni beléjük. Ja, és hány nap múlva kell lemondanom róla, hogy végre kitolja a képét az a fránya csíra? (Most végső kétségbeesésemben papírtölölközők között, mini üvegházban, garantált 26 fokon párában vannak, hogy lássam mit csinálnak. De lassan 4 napja csak ígéretesen duzzadnak, és SEMMI!) Talán előbb hűtőbe kéne rakni a magokat? Netán fagyasztóba? Vagy csávázni? Még melegebb helyen tartani? Gyógynövény-lébe áztatni? Vagy tán a csillagok állása volt kedvezőtlen? Képzeletben már el is ültettem a csíkost, a sárgát, a lilát és a többieket... és akkor tessék! ppmoni |
|