kizsgé Creative Commons License 2005.02.22 0 0 109

Hello, Laka!

Megpróbálok sorbamenni a kérdéseieden, de nehéz lesz, mert a holnapi tárgyalásaimra is kelelne készülni, gyerekeket most teszük le és egyébként is nézem a SAt-on a Bayern meccset!!!

Nevetni fogsz, de a Benkó az nem a fia saját magának, ahem ő maga ( szóval ilyen tiszteletet közelítsd meg ezt a matuzsálemet!  :o)

Azért hagytam abab, mert leérettségiztem, elviettek katonának (és nem csak engem), így nem volt csapat (sem)...Után rögtön dolgozni kezdtem, ill. jártam az egyetemre.

természetesen válallok, sőt szerintem fényképpel és éremmel is szolgálhatok Neked.

nem voltak előző klubjaim, mert én előtte a Csepel SC-ben kenuztam, ott magyar bajnokságot nyertem 1982-ben, IC4, 2000méteren. Egy Iskolák közti bajnokságban "fedezett"fel a Menotti..

BLSZ bajnokságot nyertünk, olyan elelnfelekkel szemben, mint a Goldberger, a Nagytétény. a Papírgyár, a Posztó stb..

A nevem. Bond... James Bond   :o))

Gulyás Gábor ( a harmadik, de egyben -eddig- a a legjobb   :o))   ) azért eddig, mert a legnagyobb fiam szintén Gábor és remélem, ő még jobb lesz..

Üdv

GGG

Hajrá Kikötő, Vorwaerts Bayern!!

Előzmény: laka04 (108)