Törölt nick Creative Commons License 2005.02.22 0 0 16
OFF

Ne haragudj, nem tudom, mire vélni ezt a hangnemet, amit velem szemben használsz, ez nem az én stílusom, igyekszem moderáltan, kulturáltan válaszolni a vádaidra. Te féreg, te pondró, te taposnivaló véglény! Hát szerinted az határozza meg a Pimpkins-rajongás mértékét, hogy hányszor maszturbálsz rá undorító módon a világ legbájosabb és -tehetségesebb basszeros csajának a fotójára? Nem semmi fazon vagy, öcsém... Na, akkor most figyelj: amikor Billi Corgan kopaszra borotválta a fejét, tudod mi volt az első dolgom? hát már mentem is a fodrászhoz, annyit mondtam neki: "nullás géppel, öreg! " JA, és amikor kitették a bandából a dobost, a Dave Grohlt, na, akkor én konkrétan meg is kíséreltem ölni magamat, csak a gyomormosás mentett meg, haverkám! Le merem fogadni, egy Pompkins-számot se ismersz, esetleg a Black hole sun-t láttad az MTV-n, oszt szevasz! Mond neked valamit az a Pimpkins-lemezcím, hogy Californication? És az, hogy Dirty? Nem mond. Ennyi vagy, b+.

ON

Ne haragudj, Bátyóman, kicsit elfajultak a dolgok methadon minősíthetetlen stílusa miatt, akkor légyszi küldjed a cuccot mielőbb, mert már nagyon ki vagyok éhezve a Corgenék zenéjére :)