tigrke Creative Commons License 2005.02.21 0 0 3030

Amit nem értelmeznél, azt nem sértésnek szántam. Korábban egy barátunknak ott volt az alapítványi iskolája, és ő maga mesélte nekem, hogy azért kellett onnan elköltözniük, mert nappal is állandóan feltörték az autóját a tanároknak.

Igen az erkélyeknél én is láttam, hogy (ha jól emlékszem)  a két szobásoknál olyan az erkély, hogy plexi üveg választja el a szomszédtól. Mi most az újlipótvárosi részen lakunk, de eredetileg vidékiek vagyunk, már ha annak számít Esztergom. Mindkettőnknek szüksége van az erkélyre, mi itt sem tárolásra használjuk, hanem nyáron sokat szoktunk kiülni.  Bár itt is tény, hogy a legtöbb ember erkélye, vagy tök üres, vagy tele van lommal. Nagyon kevésnek van kint virág, és szék.

Mi a környéken, ami közel van még a belvároshoz nem találtunk jobb elosztású 3 szobás ingatlant. Ha meg messzebb van, és nem tudjuk a tömegközlekedést kihasználni, akkor már még messzebb is mehetünk akár ki a városból.

Na mindegy igazából csak magammal vitázok:) Még én sem tudom mi lenne a jó. A CP azért tetszett meg, mert tágas téren van, közel van a Béke tér, és ezzel együtt minden köz és egyéb szolgáltatás. Nem tervezünk hosszú távra, de szeretném, ha 6-7 évig olyan helyen laknánk, ahonnan nem kell órákat utaznunk a munkahelyünkre, nem sötét a lakás, és hát igen: a reggeli kávém az erkélyen:))))))))))) Na ezért tetszett meg a CP:) A párom még a mélygaris sztori ellenére is odavágyik, sőt mást is olvastam neki, de rendíthetetlen:). Sok lakást megnéztünk már a kerületben, de egyik sincs ilyen tágas téren. Azt hiszem alapvetően ez és a közlekedés együtt, ami mellette szól.

Mindenesetre köszönöm a hozzászólásodat.  Ha van még valami, szívesen olvasom:)

Ibolya

Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (3029)