Sziasztok!
Én még nagyon új vagyok vagyok, annyira hogy még az sem vagyok. De szeretnék az lenni.:) Lenne egy pár kérdésem, ha tudtok segíteni, örülnék. Aki most vesz ott lakást ahhoz, és aki már ott lakik attól is kérdeznék. Remélem van közöttetek olyan aki a 6. vagy 7. vagy 8. emeleten lakik. Mennyire zajos? Mennyire meleg? És visszaolvasgatva: működik a lift? Vagy inkább tegyek le a magaslati levegőről? És egyáltalán van valamilyen nagyon-nagyon hátránya az emeletnek?
Aki most foglal lakást, attól priviben kérdezném, hogy körülbelül milyen négyzetméter árak vannak? Mert ugye a honlapon semmi infó nincs ezzel a nem igazán elhanyagolható dologgal kapcsolatban. Aztán úgy tudom, hogy van a sarkon egy iskola, ahol a tanulók 80%-a nemzetiségi, és azt is olvastam, hogy a mélygarázs kuplung evő. Na mármost ezt a mélygarázsos sztorit inkább kihagynám, de nem tudom mennyire veszélyes az utcán hagyni az autót. Nem BMW:)), de azért nem örülnék, ha feltörnék.
És mennyit csúsztak az előző épület átadásával összesen? Kb mire tervezzünk, mert jön a bébi, hogy mekkora lesz mire költözhetünk. Kellene venni egy pár dolgot, de így nem igazán merek, hogy többen írták, hogy nem pont azok a méretek lettek a lakásban amivel a beköltözés előtt számoltak.
Aztán kitudjátok használni az erkélyt? Mármint van akkora, hogy kényelmesen ki tudtok ülni, anélkül, hogy zavarná a másikat.
És egyáltalán szerettek ott lakni??
Na ez elég sok kérdés lett. Nagyon szépen kérek mindenkit, aki tud, segítsen nekem, mert a pici miatt elég sürgető lenne belevágni valami lakásba, ami saját. Mi beleszerettünk a környékbe (mert nincs messze a mostanitól), de a topicban olvasottak alapján, hááááááááát..... Azért még bizakodunk:)
Köszi előre is, Ibolya