IceWall_ Creative Commons License 2005.02.20 0 0 2033

2005. február 24-én ismét összül Szolnok Város képviselő testülete. Átnéztem, hogy mik lesznek a témák. Amelyeket indokolt zárt ülésen tárgyalni, azt zöldre színezem, amelyiket maximálisan nem értek, azt pirosra színezem. A következőket fogják zárt ülés keretében megtárgyalni...

1. Előterjesztés az Egészségügyi és Szociális Szakközép- és Szakiskola igazgatója közalkalmazotti jogviszonyának megszüntetésére. - Tiszta sor, személyes jogokat sértene.

2. Előterjesztés Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata és a DUNAQA, valamint az EGA-NOVA Kft. között létrejött koncessziós szerződés módosítására. - Törvényellenes ennek a pontnak a tárgyalása zárt ülésen. Hivatkoznék az Üvegzseb törvényre.

3. Előterjesztés a Szolnok, Napsugár u. 34. sz. alatti, 2. sz. önkormányzati tulajdonú helyiség használatba adásáról. - Üzleti titok

4. Előterjesztés a Szolnok, Kossuth tér 8.sz. alatti, 4.sz. üzlethelyiség bérbeadásának jóváhagyására. - Üzleti titok

5. Előterjesztés a Szolnok, Széchenyi városrészben lévő 8785 hrsz-ú ingatlan térítésmentes tulajdonba adására. - Mivel térítésmentes, nem beszélhetünk üzleti titokról. Miért titok az, hogy kié lesz az ingatlan?

6. Előterjesztés a Szolnok, Ságvári krt. 13. sz. alatti, 4. számú üzlethelyiség minimális bérleti díjának megállapítására és bérleti jogának értékesítésére vonatkozó viszontajánlat elbírálására. - Üzleti titok

7. Előterjesztés fellebbezések elbírálására. - Ezt nem tudom hová tenni. Milyen témával kapcsolatosak a fellebbezések? Ennyiből még nem tudom hová tenni a dolgot.

Úgy érzem, hogy az elvtársak megint titkolni szeretnének valamit. Vagy megint én érzem rosszul?