kia podesta Creative Commons License 2005.02.19 0 0 650

Megjobbantka: olvass akkori katonai dokumentumokat, hozzáférhetők:

Ezt helyetted valaki más tette meg:

"1941. június 22-én megindult a német hadsereg támadása a Szovjetunió ellen. Hitler nem számolt Magyarország katonai részvételével, csak a magyar határok megerősítését kérte. Önkéntes felajánlkozást természetesen szívesen fogadott. A német támadás másnapján Molotov szovjet külügyi népbiztos Moszkvában behívatta a magyar nagykövetet, s a magyar kormány álláspontjáról tudakozódott. Kijelentette, hogy a Szovjetuniónak nincsenek követelései Magyarországgal szemben, sőt hajlandó a magyar területi növekedést elfogadni, és újabb, Romániával szembeni igényeinket is támogatni. Kristóffy József nagykövet számjeltávirata június 24-én Bárdossy íróasztalán feküdt, de tartalmáról nem tájékoztatta sem a kormányt, sem Horthy kormányzót.
Június 26-án Kassát és a Kárpátaljáról Budapestre tartó gyorsvonatot Rahónál ismeretlen felségjelű repülőgépek bombázták. Krúdy Ádám, a kassai repülőtér parancsnoka jelentette ugyan a miniszterelnöknek, hogy szerinte német provokáció történt, de Bárdossy ezt a feltételezést nem vette figyelembe a még aznap összeülő kormány megbeszélésén. Horthy Miklós határozottan kiállt a megtorlás mellett, s ezt az álláspontot a kormányfő is magáévá tette. Bárdossy László június 27-én jelentette be a parlamentben, hogy Magyarország és a Szovjetunió között beállt a hadiállapot."

Okoska: 22.én a németek benn voltak már az oroszoknál. 26.-ig meglehetősen előrenyomultak. Gondold az oroszoknak, akinek e légierejét az első napokban a németek szarrá verték, az volt a legfontosabb dolga, hogy nekiálljon Magyarországot provokálni?

Legfeljebb a hozzád hasonszőrű megjobbantak hisznek ilyesmiben.

Aztán tudod, 1943. január 12.-én az oroszok Voronyezsnél elkezdik ledarálni a 2. magyar hadsereget, áprilisban elkezdik a maradékot hazaszállítani.

1944. március 12.-én Hitler kiadja a parancsot Magyarország megszállására!

Április 3.-án ezért megkezdődik Magyarország bombázása,

1944. július 12.-én pl. 620 szövetséges bombázó támadja egyszerre Magyarországot!

Hitler december 5.-én a "Budapest erőd" parancsnokának kinevezi Pfeffer Wildenbruchot: Parancsa tartani a várost az utolsó töltényig. Bécs nem áldozható fel. Ennek következtében a főváros elpusztul! (Ekkor már Szeged, Debrecen orosz kézen volt!)

Akkor ki is felelős az ország elpusztulásáért? Ki miatt bombáztak minket? Ki miatt ment tönkre a főváros?

Te egy félelmetesen buta és hazug ember vagy .

Előzmény: Törölt nick (639)