Csillaglény Creative Commons License 2005.02.18 0 0 210
Szaisztok! Én még új vagyok itt! Véletlenül találtam rá erre az oldalra. Én is imádok különleges növényekkel foglalkozni (amatőr szinten). Saját ültetésű növényeim: 2 éves datolyapálma 6 éves narancsfa 3 éves citromfa Most éppen kiwit és mangót nevelgetek,meg carambola gyümölcsöt, kisebb nagyobb sikerrel. Az ananászom 2 hete pusztult ki, sajna nem gyökerezett ki, talán túlöntöztem, igaz csak a levélrózsákba öntöttem a vizet, de még így is kirohadt! :( Egyébként Gáborhoz szeretnék néhányat szólni! Már évek óta próbálok pisztáciát beszerezni vetés céljából, de nem sikerült és most olvastam, hogy neked lesznek szaporítóanyagaid. Tudom, hogy mindenki tőled kér, ráadásul én még új vagyok itt, de nagyon fáj érte a szívem és szeretnék egyet. Ha esetleg lenne egy darab fölösleges (tudom nincs fölösleges) magod, akkor szívesen fogadnám! Mivel én vidéki vagyok, ezért csak levélben tudnád elküldeni nekem, ha megtisztelsz majd vele, akkor a következő címre várnám: 2750 Nagykőrös, Turán u. 5. Dallos Gábor Bocsánat, hogy ilyesmivel zavartalak, ne haragudj! Most tavasszal szeretnék szerezni Piros banánt, az szobai növény, nem fagytűrő, 2 méteresre nő meg, gyümölcsöt már 1 év után hoz, igaz sok benne a borsónyi mag, de egyébként ehető. Szép dísznövény, ha lesz majd magom, aki kér szívesen adok belőle! Szeretnék himalájai banánt is, az kibírja a fagyokat, persze takarással. A pálmák is érdekelnek. Egyébként a naransom valamiért megállt a növésben nem nőnek meg a levelei, de le se dobálja őket, miért lehet? A citromom már termett is, volt rajta két gyümölcs! Nagyon szépek a virágai! Hát további jó kertészkedést mindenkinek! Nemsokára itt a jó idő és lehet kimenni a természetbe, én már nagyon várom! Sziasztok!