rozoga50 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 6373

persze persze minden rendben! de sömmi sem a régi! Sat-nak már megint igaza van!milyen rossz lehet a netnek sat nincs a közelében

hát tudod ez csütörtök és teke napja hazafelé megittam két sört, most meg rossz chilei bort iszom és percenként 30 csuklom. a klaviatura amplitudója  közelit a a maxhoz.ja a bor izlik már a második üveg, minden uri társaságból kitagadnának, ha ezt tudnák!!

Sat egy kicsit nagyobb adagot kérünk!  nem mondod komolyan , hogy vacsorázhattunk is volna a hotel petrában , hukkkkk ez eszembe sem jutott, huuuuuuk . ez rémes minnél jobban ccsuklom annál többet iszom, minnél többet iszom annál jobban csuklom! segitség:

kedves B.B azok a képek  amelyeken szerepelek majdnem olyan jók mintha én készitettem volna. hukkkkk

drága Mogyoró nem hagyom magam átverni ott igen ott a szikla mögött 04 lapul . meg lent is, meg fent is!!az a párkány nem kondició kérdése, hanem hány méter lefeleeeeeeeee! az a cérna száll amit kapaszkodónak csufolnak Y-ka melegvizes medencéjéből a dugót kihuzni is vékony volna.

hukkk, hukkk hukkk megyek fürödözni