oszi:
Hm... sötétben semmivel sem érzem jobbnak a 20D AF-t a 300D-nél, sőt... :-(
Lehet, hogy a 350D-n rontottak rajta?
20D-nel az AF hatekonysagat -0.5-tol 18 EV-ig definialtak, 350D-nel 0.5-tol 18 EV-ig. 300D-nel, ha jol emlekszem, ugyanigy volt.
A 9 pontból nem tudom ki hányat használ, én szinte kizárólag a középsőt. Nehézkesnek érzem a többit általában.300D-vel sokszor elofordult, hogy olyan fokuszpontra lett volna szuksegem allvanyrol fotozva, amilyen a 300D-n nem volt. 20D-n pedig szerencsere pont oda tettek...
Jobb fénymérés? Mire gondolsz? Pontosabb?Nem tudom, hogy pontosabb-e. Ahhoz rendesen le kene tesztelni. Viszont a leirasok alapjan a 350D a 300D fenymeresi rendszeret orokolte. A 20D-ben egy ujabb rendszer van. Sajnos reszleteket nem tudok.
Egyebkent nem volt gondom a 300D fenymeresevel sem, 99%-ban azt csinalta, amit en akartam.
A jobb zárszerkezet... hááát... az majd kiderül ;-) Nekem mar az 1/8000 is jol fog jonni. Volt par alkalom, amikor hianyzott.
A kereső... a 20D és a 300D között csak mérhető különbséget találtam, érzékelhetőt nem igazán.Ez eleg szomoru szerintem. Igaz, hogy a specifikacioban 20D-nel 0.9x-es nagyitast irnak, 300D es 350D eseteben 0.8x-ost, valahogy nem volt szembetuno a kulonbseg.