búg Creative Commons License 2005.02.16 0 0 416

Hát én nemismertem, de most már ott csücsül a kedvencek közt jól. :P

Leszedtem az összes koncertet ami fenn volt, hát nem valami csúcsminőség/hang de azért jobb mint a semmi.

A woodstocki koncerten (crush 'em) kicsit morci volt Mustaine, van a refrénnél az a rész ahol a közönségnek kell(ene) énekelnie, jobban mondva ordítania.:P

Még az elején direkt fel is készítette rá őket, elpróbáltatta velük azt a részt. Akkor még ment, de a szám közben nem igazán, még mondta is "gyerünk megy ez nektek jobban is". Hát nem ment :D. Aztán ahogy vége lett el is húzott gyorsan 1 szó nélkül. Bár erre a számra valahogy nem lehet beindulni sztem, túl lassú, és unalmas.

+ azt vettem észre, bár ez csak személyes véleményem, Mustaine valahogy nem éli át igazán a koncerteken az egészet, csak ott áll gitározik és énekel, bár az is igaz ezek mellett így nagyon nem is tudna mást csinálni.

Csak nekem valahogy hiányzik a GNR koncerteken látott pörgés (Axl Rose), vagy az AC/DC koncerteken a gitáros (nem tudom a nevét)  "ugrálásos baromkodása", valahogy az ilyen zenének ez a része sztem, így sokkal nagyobb a hatása (persze itt is van fejkörzéses hajforgatós semmitnemlátós gitározás, az is valami :P)

Mindezektől függetlenül teljesen rabja lettem a megadeth-nek, egyszerűen nem lehet megunni, rengeteg számot írt már Mustaine, de mind hihetetlen változatos, és 2 egyforma egyszerűen nincs is. Nemrég óta ismerem amúgy az együttest, kb. 1 éve. :> Persze előtte is hallottam számait (duke nukem, paranoid, symphony), teccettek is de valahogy nem is igazán izgatott milyen együtteshez kapcsolódnak ezek a számok. Azután egy counter-strike movieban hallottam először a Trust-ot, és ott volt a Duke Nukem is a végén pedig kiírták az előadókat. Nah azóta beszereztem minden albumukat és teljesen kész vagyok tőlük. :D

Előzmény: Simple (411)