bencuri
2005.02.16
|
|
0 0
1692
|
Nem szoktam kékre lágyítani, mivel nincs is köszörűm. Tudom, hogy azt kerülni kell, úgyhogy valószínűleg amúgy sem fordulna elő. Bár a havernél a szóban forgó nem tul jó minőségű acél valóban kiégett egy kicsit, de az is csak azért, mert már teljesen eltömődött a köszörűkő felszíne a sok használattól, le kellet volna már régóta húzni valamivel, dehát... örülök, hogy egyáltalán odaengedtek. Utána visszaszedtem valamennyire egy jó köszörűvel, nem tudom, gondoltam én is rá, hogy ezért kitöredezhet még az éle. De akkor a másik gyalukés, amivel nem volt baj, most mért törik ugyancsak? Na mindegy, majd megcsiszolom megint a követ, bár ezt elkerülném, mert a csiszolópapírokkal igen fárasztó csinálni. Ha úgy se lesz jó, akkor nem tudom mit csinálok. Ti amúgy honnan szerzitek a gyaluitokat? Külföldről? |
Előzmény: Tvnet_Sanya (1691)
|
|