Igen, szerintem is kár állandóan szajkózni ezt az örökös RIP visszasírást! Jó persze, hogy jó lenne, meg tényleg kurva jó album, ami az áttörés első lépését jelentette a zenekarnak, de egyesek úgy beszélnek erről az albumról, mintha ezután már nem is csinált volna a zenekar maradandót! Holott sztem pont a Megadeth az egyike még azon zenekarok között, - akik már szintén huszon x éve vannak a pályán - aki folyamatosan meg tud újulni, és a fejlődési görbéje még felfelé ível. (Nem úgy, mint pl. a Metallica, aki sztem a fekete album óta nem találja helyét) [bár ezek most nagyon szubjektív vélemények és biztosan sokan nem értenek vele egyet]
"Valójában abban reménykedem, hogy ha Mustaine megvalósítja a szólókarrierjét, akkor egy kicsit már modernebb, mai zenét fog játszani, mert az, hogy 2005-ben még mindig a "hevimedült" emlegeti, már egy kicsit gázos."
A heavy metal miért gázos 2005-ben???? Sztem az igenis jó, hogy vannak még zenekarok, akik próbálnak klasszikusnak mondható heavy metal lemezt csinálni és vállalják önmagukat, nem lesznek divatmajmok. És pont az ilyenek miatt maradt még fenn a mai napig is műfaj, ami lehet, hogy mostanában nem olyan népszerű, de előbb-utóbb újra fénykorát fogja élni sztem. Na most pont Mustaine nem lesz az, akitől elvárhatod, hogy majd fog numetal-ozni. (Már a Risk-től is totál ki volt bukva, ami sztem nem rossz, sőt mindenképpen jobb, mint modjuk a Metallica Load, Re-Load kísérletezős lemeze) Aki numetal-t akar hallgatni, az hallgasson mondjuk "limbiszkittet" vagy korn-t!