Teherán elmarad, egyelöre, mast osztottak be. Valszeg Bush meg nem tamad, ez lehet az ok.
Viszont ma vezettem elöször. A rutinpalyan olyan siman ment minden, hogy mar azon gondolkoztam, mitöl feltem? Hisz en vagyok a megtestesült Ralph Schumacher, egyszer sem fulladtam le, váltottam, mint állat, másfél óra utan beparkoltam hatrafele. Ez is nagy kunszt? - gondoltam.
Aztan a vegen aszongya a tanar, hogy akkor most kimegyünk egy kicsit az utcara, latom, itt mar nagyon jol megy. Meg csak meg se ijedtem. Ugyan mar, megyek Zaboláig. Aztan egyszer csak ott voltunk. Rám meg olyan pánik jött, majdnem infarktust kaptam. Mi a faszt keres itt ez a sok autó? Meg hogy nézzem a keresztutcát, jön-e valaki, kinek van elsöbbsege. Dehogy tudtam en barhova is nezni, csak kapaszkodtam a kormanyba, mint az eletembe, örültem, ha elöre egyenesen kilatok, a tökömön is csurgott a viz, a vernyomasom vagy 300, ahogy kiszalltam 5 percen mulva, egymas utan elszivtam harom cigit, halat adtam a szüzmarianak.
Nyugtassatok meg, hogy az elsö forgalomban vezetes mindenkinek ilyen! Hogy lesz ez meg jobb is...