Alexrose72 Creative Commons License 2005.02.15 0 0 1571

Tetszett nagyon is. Söt, a tavalyinál is jobban tetszett. Soha nem hittem volna, hogy hallom még Steven Adlerrel a Civil Wart. De nagyon tetszett a Patience is,  Mama Kin, az Its so Easy és a My Michelle. Halál jó volt a rövidke, másik Aerosmith és Black Sabbath feldolgozás is, és az EP-jükröl játszott 3 számból 2 bejött. Söt, most az AC/DC féle Sin City is ütös volt, hála Robbie Crane-nak. A tavalyi koncert Adlerröl szólt, itt meg a RNR EGYÜTTEST láthattuk. Pl. Keri Kelli hatalmas, pozitív meglepetés volt.  Nekem a szimpatikus Jizzy Pearl-e csak az volt a gondom, hogy halk volt a mikrofonja, nekem az nem okott meglepetést, hogy másképp énekli a számokat, mint Mr. Rose. (De ez a szombati Megasztár után már nem meglepö, hogy a könnyünek tünö énektémákat néha nehéz elsajátitani. Mindenesetre én még nem hallottam jó, 100 %-os GNR feldolgozást. Állítólag egyszer a System Of A Down játszotta koncerten a Civil Wart, na azt meghallgatnám.). Szóval nagyon jó buli volt, bármikor megnézném újra, habár én is éreztem, hogy egy picit fáradt a banda az utazástól, de ennek ellenére  kitették a lelküket. Sok magyar zenésznek kötelezö lett volna megnézni öket, de nem csak nekem tünt fel, hogy sehol nem voltak.

Ui: Ma este belenéztem bele egy LA Guns koncert DVD-be (ahol egykoron Jizzy is énekelt), és meglepödve láttam, hogy a szólógitáros itt is Keri Kelli volt. A ritmusgitáros pedig Bret Muscat volt. Kicsi a világ.

Előzmény: SpinyNorman (1567)