"Ami meg a szólókarriert illeti: meggyőződésem, hogy egy, legfeljebb két szólóanyag után újra lesz Megadeth."
Bruce Dickinson is ugyanezt csinálta és nem dőlt össze a világ, sőt most újra fut (és nem is akárhogyan) a Maiden szekere! (Lehet ki is megyek májusban Prágába megnézni őket!)
"Ha ellenben így lesz, annak én már csak és kizárólag a Rust In Peace felállással látnám értelmét, azt is tekintetbe véve, hogy ellenkező esetben Mustaine nemcsak ismét segget csinál majd a szájából, magából pedig totál hülyét. Mondjuk most belegondolva, a RIP felállás összetrombitálása is parádés szájbólseggcsinálás lenne... :))"
A Rust felállásra sztem azért nincs már sok esély, mert Marty Friedman már soha többé nem akar (legalább is a nyilatkozatai alapján) metál zenét játszani. Azt mondta, elege van belőle. :-(((
A "szájbólseggetcsinálásról" meg nekem elsősorba sok politikus jut eszembe, akik nem csinálnak semmit, cserébe Mustaine legalább ír jó zenéket! :-))
Simple-nek meg igaza van abban, hogy akármilyen szóló lemezt fog Mustaine csinálni, úgyis Megadeth-es lesz. Neki már annyira összeforrott a neve ezzel a szóval, hogy azért is írtam korábba, hogy Dave Mustaine a Megadeth!!