nas333 Creative Commons License 2005.02.15 0 0 3966

hello!

van egy hatalmas problémám és örülnék ha tudnátok segiteni: egy ével ezelött vettem egy canon mv600-at. kamera területen nem vagyok egy zseni igy hát nem igen figyeltem oda hogy mit kellene tudnia stb., mondjuk amire én használom arra böven megfelel. a probléma a következö nem rég kamer´ztam egy haveri találkozot kint a szabadban és bent a szobában is. miután vissza néztük a felvételt a kinti felvétel sikerült a benti meg megy egy darabig aztán egyszercsak becsikozodik a felvétel. tv-n is visszanéztük és ott is. a hang megy meg a kép is de kb. 5cm-es kék csikok vannak a felvételen. elöször nem is szarakodtam rajta úgy gondoltam hogy mivel elötte kint volt sokáig a kamera a hidegen és ut´na hirtelen be mentünk a meleg szobába hogy ez volt a gond. de épp most a hétvégén megint kameráztam, a multkori miatt már bevittem jóval elöbb a kamerát kb. 2 óra, a szobába és most vagy 5 percet fel sem vett és az utolso 3 perc meg megint csikos lett. ez mitöl lehet? sokat nem használom a gépet, talán 20 alaklomal volt eddig használva. most itthon egész nap kamerázok és minden rendben. mondjuk tovább tekertem a szalagot a végére és ott jó. talán a kazetta a hibás? vagy mégis a kamera a rossz?

ha tudtok segiteni akkor legyet szivesek minnél elöbb, még garanciás szóval  ha nem jó akkor cseréltetném.

köszi

nas