fölmentem a színpadra, lenyomtam egyet Mustaine-nek és kitekertem a kezéből, 'oszt mondtam neki magyarul, hogy "na add ide öcsém!"! :-))))) Persze, hogy bedobta, hogyan máshogyan??? Na, de a viccet tényleg félre téve, úgy történt, hogy ami pengető még maradta a mikrofonállványán az utolsó szám után, azt szépen egyesével leszedte a markába és egy mozdulattal bedobta. Szált össze-vissza, volt nagy küzdés érte. Kicsit olyan volt a jelenet, mintha éhes krokodiloktól hemzsegő vízbe dobnának be egy pár cafat húst. :-))
Más: Mustaine szóló karrierje egy percig sem volt vitás, már ezt az új lemezt sem Megadeth név alatt akarta megjelentetni, de a kiadó közbeszólt.
ui.: sztem azért volt jó a setlist, mert 7(!) számot nyomtak az új albumról, ami nálam 10 pontos lemez, meg hát elvégre ezzel az albummal van most turnén. Viszont elég unikum volt a Set the world afire, Paranoid, Skin of my teeth. Persze amiket felsoroltatok is nagyon tuti számok, de hát már annyi tuti száma van a proferssor Dave-nek [(erre az elnevezésre emléxik még vki az Evolver videóról? :-))) sztem óriási, amikor be van ott öltözve tanárnak és magyarázza a kis nebulóknak a lemezkészíítés fortélyait] hogy ha mindet lenyomná, 3-4 órás lenne egy koncert.