Tiborcsik Creative Commons License 2005.02.15 0 0 2016
A hazugságon tettenérés dióhéjban:

Mondják az elején a prezídiumban ülők, hogy még semmi nincs eldöntve. Most folyik az egyeztetés a helyszínről, többek között lám, ezen a fórumon is.

Aztán addig firtatták a tófenék úti "lakók & butikosok", hogy abban a bizonyos "megnyert pályázatban" benne szerepel-e a Tófenék úti cím és ha az megváltozna, ugrik-e a pályázattal megnyert 10 milla, hogy végül is, a legvégén valamelyik halljakend csak kibökte, hogy IGEN.
Nna erre (és/vagy ekkorra) a "lakók & butikosok" többsége elhagyta a termet.

Úgyhogy azt az észérvet, amit én többek között hangoztattam, hogy ha egyszer a Baross úti Civil ház (ami nem egy salakbetonpanelbarakk, mint történetesen a Tófenék úti ingatlan, hanem) egy masszív épület, na annak a felújítása 40egynéhány millióba került, akkor ugyan hogyan akarják a salakpanelt 10 millióból felújítani? Azt el tudom képzelni, hogy ledózerolják és 50-100 millióból újraépítik, és ha hoztak volna ide egy makettet, meg tervrajzokat, talán több esélyük lenne a meggyőzésre.

De nem csak az épület terveit nem hozták, semmit nem hoztak, amivel meggyőzőbbek lehettek volna. Semmi szemléltető eszközt, a XXI-dik században!!!
Mintha csak szándékukban sem állt volna meggyőzőnek lenni. Avagy gőzük sem lenne hogyan lehet meggyőzőbbnek lenni. POLITIKUSOK! Vizípók, csudapók!