Major Tom
2005.02.14
|
|
0 0
216
|
Talan OFF
Bar APPLE fan vagyok es most mar MAC-em van hal' isten (iMAC G5) megis Sony lejaccom van.. iPodom nagyon szarakodott PC-n es honapokig szivtam vele vegul eladtam es ugyanannyiert vettem egy Sony lejaccot ami amelett hogy kb. 1/3-ad akkora es ugyanugy 20gb-os joval konnyebb, 30 orat birja az akksija (es tenyleg, mert kiprobaltam) mellesleg tud mp3-at is mar de en az ATRAC-ot hasznalom mert kevesebb mint fele helyet foglal ugyanolyan minosegben...
Csak azt mondom hogy mint APPLE fan azert tartok a tobbi KOMOLY cegtol mert a Sony nem hulye lsd. Walkman, Discman, Playstation, uralja a piacot es ha koltenenek ra annyit mint az apple (reklam, marketing, stb.) akkor bizont komoly konkurencia lehetnenek. Teny hogy a szoftveruk meg a music store-juk evekkel el van maradva az iTunes-tol es "termeszetesen" csak pc-n van de Virtual PC alatt mukodik ;)
Szoval ha jonne uj iPod (mini meretu de joval nagyobb kapacitasu) ami 30 orat bir akkor vevo leszek majd ra! Addig marad a Sony ....
ON
Egyebkent vettem egy Shuffle-t a 7vegen :) Nagyon popec kis cucc!!! Iszonyat kicsi es konnyu, el sem hittem.... APPLE tud aze'
Tom |
Előzmény: Blaxxx (198)
|
|