polysilver
2005.02.14
|
|
0 0
255
|
Sziasztok,
Január óta még nem sokat használtam az autót , de a sors úgy hozta hogy az elmúlt héten hosszabb útra kellett indulnom - 20 fokos hidegben. nagyon elégedett voltam mindennel kivéve a fűtést. Folyamatosan full meleget az ablakra irányítva sem tudott leolvadni a szélvédő, a felső 10 cm-es sáv kívül belül jeges volt + a hátsó oldalablakok is. Mivel az ablakra volt irányítva a fűtés a lábtérben nem volt valami meleg. A hátsóablak ill. a tükrök fűtése tökéletes, 1 perc alatt teljesen leszáradt.
Másik észrevétel a rádióval kapcsolatos. Itt a nyugati végeken sokszor nem jönnek be tökéletesen a magyar adók főleg a Sláger ill. a Danubius. Valószínűleg ez a szélvédőantennának tehető be, ami amúgy nem rossz elgondolás szerintem. Az előző autómban ugyanazon az útvonalon normál teleszkópantennával nem voltak vételi gondjaim.
Korábban említettétek hogy a hátsóablaktörlő ugrál az üvegen és nem töröl rendesen. Ez nekem is így volt de egy kicsit kellett csak állítani a lapát szögén és így már hangtalanul működik.
Amúgy ezek a az össz kifogásaim, soha rosszabbat.
Üdv.
Polysilver |
|