polar0101 Creative Commons License 2005.02.14 0 0 1802

Zombi:

-Mindíg is tutibefutó volt nálam a Scully de minnél idősebb annál szebb ja.Hogy töltöd fel a képet?,nekem nemengedi.

Oldfield:

-A Gilly a M.Oldfield huga aki a "moonlight shadow"-ot énekli?Félve kérdem meg, a Vox honnan?,csaknem a little hungarian gondolatmentes exhibi pop-póz-brigád akik fotoszintetizálás helyett zenélnek?

-Na a témánkra utoljára visszatérve most esze-ment koncentrált leszek,a lényeg hogy számtalan korrekt tényfeltáró iromány taglalja napjainkban a porhüvelyünk elhagyásának utolsó filmkockáit.CC úgyláccik egyet sem olvasott.Ha egyet elolvas olvasta az összeset és nem csinál kórházas bulit a túloldalon.

-Semmi újdonságot nem mondtál azzal hogy a gerincvonalat bélelik a gumiembertől a Bigfoot-on át a pszihedelikus föld alatti emberevő gombákig mindennel.Ez így van jól,mindíg meglep egy jólirányzott visszacsatolás ezek bármelyikéből a gerinchez,a globális összeesküvéshez.Ettől is varázslatos az egész X.

Semmi gondom nincs is velük,nem is volt soha.A készítők fantáziájának rohamos apadása + Mulder távozása és a korábbi "napsütötte" miniatűr "expedíció"-iktól erősen elütő úgy rendezésben történetben megvilágításban és szellemiekben is sötét tiszavirág életű duó kivégezte az egész sorozatot.Sátános gonoszos pszihogyilkokos epizódok egész sorát nyomták le Rárejszékkel,értékelhető UFO utalás nélkül,oké Mulderék korszakában is kaptunk ilyen hangulatú epizódokat csak  messze nem ilyen mennyiségben és sötétségben mint Mónikáéknál.

-Nemtom ezt a mait honnan szalasztották megint,ez lenne a 8-as eleje?háát...már alig várom hogy a hétköznapos vetítések végre egy általam érintetlen részhez érjenek,méggyszer úgysem merik előlről kezdeni mert néplázadás törne ki.Rárejszék baromira lehangolnak,ebben a maiban legalább vmi Ufogyerek van meg UFOrendőr,abból a 2 képkockából következtetve amiket elkaptam (majd a későbbi ismétlést megnézem)

-Hogyha a halhatatlanság-díjat az emberiségnek illetve az egyénnek tett legnagyobb szolgálatért leghasznosabb illetve nagyonfontos vagy csak megnyugtató tudás átadásáért osztogatják akkor Mulderék tényleg hallhatatlanok hiszen ez a sorozat eljuttatta a legutolsó háztartásba is a "földönkívüliek már a spájzban vannak" című rettentő(jujj) felismerést. :)

(A Bulgakov az a fickó akit az oskolában tanítanak?no nem mintha az érdeklődés leghalványabb jelét is mutatnám feléje,csak kérdem)

Milyen UFO-s Kubrick-ot tudsz?(csaknem SO2001?ho ho az mióta UFO)

Imádom a SO2001-et az egészet cakk und pack,annyira nyugis tágas melankólikus kizárólag éjszakai 1 szám 1-ső személyes magányos minden szinten ütős film hogy nincs párja eleddig,bele tudnám magyarázni a létezés egyetlen pillanatába sűrített törvényeit,de nemfogom,azt látni kell,elterülni a szőnyegen a big éjszakában amikor már 1db k..va autó sem jár,nagyképernyőn,tűéles minőségben,régebben a TCM nevű csatornának a kedvenc filmje lehetett mert szinte hetenként adták.

1 zenei betétje a másik kedvenc "könnyed" filmemmel az Alien sorozattal(ebből is az "Aliens" c leg) megegyezik.Ezt utólag szúrtam ki miután már beléjük szerettem.:) bármelyiket bármennyiszer meg tudom nézni akár hetenként.

-Legutóbbi "Spielberg" sorozatban a "Taken"-ben hatalmasat csalódtam,mármint a megvalósításban és a színészek válogatásában(SPBerg csak vmi producerféleképpen adta magát hozzá),pl a kiscsajtól meg az anyjától az ideg futkosott a hátamon.

-Tudtátok hogy az RTL szanaszétvágja a filmeket?komoly jeleneteket tüntetnek el belőlük csakhogy korhatáron belül tartsák,hihetetlen hogy a filmeket senki nem védi ezektől a mutánsoktól?meg a gyerekektől? :)) 

Előzmény: Törölt nick (1795)