Miután Feketéné meghalt,a tropusi növény vonalban megismerkedtem a Rappai Józseffel(akivel manapság is sokat csereberélek),meg a Lovas Katival(akinek sajna Hibiscus család nevű csoportja megszünt néhány éve),és amiota van internet a neten is felkutattam a legnagyobb nemzetközi növény és magküldö kertészeteket,kereskedéseket,sokat ki is probáltam,és amelyik bevált azokat rendszeresen használom is(vagy minimum levelezek)
Azota már néhány botanikus kerttel is kapcsolatban vagyok csere bere ügyben(szeged,Elte,de voltam már Vácrátoton is a vezetövel ),és szerteágazoan gyüjtögetek.Kedvenceim az orchideák,broméliák,Hibiscusok,páfrányfélék,tropusi gyümölcsök,de kaktuszokat,pálmákat,meg hasonlokat is vetek néha.Sajna anygai lehetöségeim apám halála után jelentösen megcsappantak,és sajna a régi üvegház is tönkrement 3 éve,aminek az eredménye az lett,hogy a régi gyüjteményem 2/3-a 3-4 éve majdnem megsemmisült.Most 2 éve uj üvegházat épittettem(ezzel szenvedek most,mint azt sokszor irtam is,,nem valami tökéletes),és bizony sok-sok növényt most kell megprobálnom ujbol felnevelni beszerezni,ami ma már sokkal nehezebb mint 6-8 éve volt.Sok gyüjtö már meghalt,vagy felhagyott a gyüjtéssel,vagy olyan irreális árakat kér egy egy növényért,hajtáűsér amit nem engedhetek meg magamnal.
Hát kb.itt tartok most azt hiszem a lényeget elmondtam,igen igen nagy vonalakban.