Értelek... és az elkeseredésedet is. De ezeket a dolgokat nem nekem kellene bemutatnod, hanem azoknak, akik december 5-én NEM-mel szavaztak. Amúgy, az anyai nagyszüleim Romániából települtek át és elég sokat meséltek arról, hogy nem beszélhettek magyarul.... Ettől függetlenül továbbra is állítom, hogy itt ebben az agymosott országban, sokkal nehezebb magyarnak lenni, a magyarságodat kimondani, mert rögtön pellengérre állítanak, lefasisztáznak... Aki büszkén és nem megalázva akar magyar lenni, annak itt nincs helye. Erre gondoltam.
Mindenesetre én nem intéztem hozzád ilyen stílusban kirohanásokat. Szerintem te vagy kicsit frusztrált, és előítéletesen viseltetsz minden anyaországival szemben. Ez nem jó megközelítés, mert nagyon is sokan vagyunk olyanok, akik testvérként közelítünk a kisebbségi magyarokhoz. Ha nem így lenne, nem szavaztunk volna 1,5 millióan a kettősállampolgárságra. Úgyhogy légyszíves ne rajtunk töltsd ki az elkeseredettségből eredő bosszúdat, s ne a románokhoz szaladj vígaszért, mert az sem megoldás!
Remélem nem sértettelek meg, nem állt szándékomban!
Üdv.