HT Creative Commons License 2005.02.10 0 0 3785

Hi,

Az gyári akku 800 mAh-s, én azonnal vettem hozzá egy 2600 mAh-s akksit is, így a gyári lépett elő tartaléknak (noname, Nomaticánál ~14 eFt volt, együtt rendeltem őket)
Na ezt még eddig nem sikerült lemeríteni. Folyamatos üzemben szvsz 3 órát tutira bír, már ha tudod ennyit egyfolytában üzemeltetni. Ha átkapcsolsz kártyára, azonnal felugrik egy kicsit a szintjelző (kisebb fogyasztás)
Ha szakaszos üzemben használod (home módban szerintem ez az általános) fél napot, vagy többet is fog szolgálni. Viszont itt korábban VChris-sel beszélgettünk egy külső töltőről, aminek van autós adaptere is, keress vissza, 10 eFt-ért házhoz szállítva megkapod (én trehányság okán még nem vettem meg)

Az akkuk LiIon-ok, nagyon praktikusak, hogy gyak. össze-vissza töltögethetők.

Nem tudom egy kép mekkora helyet foglal el a kártyán, mert éppen ma készülök (tegnap nem maradt időm) leszedni őket. Sajnos némi bútor reklamációm támadt IKEA-ékkal, ennek a bizonyítékait kattogtattam kártyára. Holnap pontosan megmondom, sőt, töltök fel majd valahova ilyen képet is, aztán elemezheted. Egyébként nem csak SD-t, hanem MMC kártyát is fogad.

A színek természetes fény esetén - érzésem szerint - semmi kifogásolni valót nem hagynak maguk után, de én tényleg kezdő vagyok, szakember másként néz mindent - lehet, hogy találna valamit.

Ha még nem olvastál volna, itt pl. van data sheet a canon honlapjáról meg a komplett kezelési könyvet (füzetet) is letöltheted pdf-ben. Sajnos csak angolul, de nekem a nyomtatott is csak így van meg.

***HT***

Előzmény: dacia-2 (3783)