Törölt nick Creative Commons License 2005.02.09 0 0 383

Hello Fiúk!

Épp most szedem le a 2004. november 24-ei Philadelphiai Megadeth-koncertet torrent file-ban. A file-t ezen a címen keressétek: http://www.vip-torrents.com/

Ha bejött az oldal, írjátok be a keresőbe: Megadeth. Miután kiadta a listát, már csak le kell tölteni a file-t, és elindítani valamilyen torrent kezelővel. (én a Bitcomet-et használom) Sajnos a letöltés elég lassú, de ahogy belekukkantottam, mindenképp megéri.

A felvétel rejtett kamerával készült, de nem túlzás azt állítani, hogy sok mai DVD-n kiadott film elbújhat mögötte, ugyanis szerintem kifogástalan a minősége.

A hang persze nem egy agyonra-átmixelt hangzású, hanem igazi nyers koncert-hangzás. Ennek ellenére - nem tudom, hogy ez a felvevő érdeme, vagy a Megadeth-é, de szerintem - a hangzás szuper!

Mindenképp töltsétek le, kötelező darab! (ez persze beletelhet 1 napba is, mert a torrent-es mutatvány nem egy világcsúcs sebességú letöltést jelent...)

Nézzetek bele, s írjátok le a véleményeteket, mert nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy tetszik Nektek!