bcontact Creative Commons License 2005.02.09 0 0 topiknyitó
Jó reggelt!
Először is leleplezném az ego-mat, ugyanis ezt a topicot azért nyitottam elsősorban, hogy legyen egy saját topicom.
Továbbá, hogy közelebb kerüljek a saját életcéljaimhoz, mert még nem találtam meg azokat, pedig nem most töltöttem a 18-at.
És nemutolsósorban azért, mert feltételezem, nem én vagyok az egyetlen, aki nem tudja mit kezdjen magával e földi létben.
Tudom, volt már hasonló topic, mely a lét értelmét tárgyalta, de lásd az első okot!

Én 28 éves vagyok, 11 éve léptem szellemi útra, kb. 4 éve kezdtem pánikba esni, hogy amióta befelyeztem a (vendéglátó) iskolát (93-ban), azóta nem jutottam 1-ről a 2-re.
Mindig tudtam, hogy nem a vendéglátásban fogok beteljesedni, ezért nem is vettem azt olyan komolyan, hogy tovább képezzem magam a szakmán belül. Viszont a vendéglátásból nem könnyű kiszállni, és nem könnyű mellette tanulni. Így 12 éve csak egy egyszerű felszolgáló vagyok. 11 éve elkezdtem az egészséges táplálkozással foglalkozni, ez hozta magával a spirituális ill. az ezoterikus érdeklődést.
Olvastam néhány könyvet, vettem vagy 100-at, elvégeztem 1-2 tanfolyamot, de végül sehova se jutottam.
Most ott tartok, hogy van egy tündéri fiatal barátnőm, és van egy 1 éves gyönyörű kisfiunk, viszont anyagilag nullán vagyok. Már apa vagyok, és még nem tudom mit akarok az élettől. Ez félelmetes.
Egy nagyon rövid és számomra mulatságos idézettel zárnám bemutatkozásomat, ami egy léleklátóval (Bíró Zsolttal) történt beszélgetés közben hangzott el:

Én: " ...és az a baj, hogy nem találom önmagamat."
Látó: "Miért, elvesztetted?"

Elgondolkodtató kérdés:)

Akinek volna ötlete hol keressem önmagamat, kérem segítsen! Köszönöm.