Boszorka
2005.02.07
|
|
0 0
75
|
Tudod, engem naponta ütöget a guta. Ugyanis én igenis egy kis üzletbe járok vásárolni, ahol majdhogynem sorba kell állni időnként. Na és mit veszek? A sonka ami jó az francia, a szalámi vagy olasz vagy német (sajnos a pick szvsz ehetetlen) a kenyér ami valódi kenyérízű és még a harmadik napon is élvezhető szintén olasz. Érdekes módon megéri behozni. Ugyanakkor vagy 20 éve nincs itthon egy tisztességes péksütemény, ami a fiatalabbaknak fel se tűnik, amig el nem utaznak valamerre nyugatabbra. Egész nyáron kerestem a szatmári szilvát, a kecskeméti kajszi barackot és sorolhatnám még a régről ismert zamatos magyar gyümölcsöket. Hova lettek? Mit csinálnak a parasztok nem termelnek? Nem érdemes leszedni? A pékek miért nem tudnak tisztességes kenyeret és péksüteményt sütni? Erről is az állam tehet??? |
Előzmény: Imen (71)
|
|