szöszibolha Creative Commons License 2005.02.07 0 0 51073

Bobusom, végre! :-))))

Dejó dejó, hogy már ilyen aranyos a pici fiad (is)!

Az meg külön aranyos lehet, ahogy Bendivel "jóban vannak"!

Hihetetlen nagyot nött!!Zombi anyuka??? Kacatka 2 óránként szopizott, mégis hogy elfelejtettem már... valahogy az ember agya töröl ilyeneket idövel, hihi. :-)  Nagyon várlak egy kis zalai fürdözésre, és azt meg nem hiszem el, hogy fürdöruhában izé, amiket állítasz!

JA, köszike a tippeket piros popóra, Halci neked is, kence az van nagyon jó (Lasepton), már javul neki, szerintem kajától van, most próbálom kideríteni, hogy valójában melyiktöl. Bobus, gomba az meg honnan lehet neki???? Pelust nem váltogatjuk, születése óta Pampers, szerintem nem az lehetett a gond.

Pedrus, képzeld, ma Kacatka is hasra fektette a bohócát, meg a Pocka-macit (:))) ), betakarta öket, és melléjük hajtotta a fejét. Kb. 2 mp-ig bírta is, aztán kivágta öket a takaró alól, lusta banda kifelé, majd kezdte elöröl. Majdnem megettem. Úgy látszik zavarja öket, ha látják a szemüket, talán ez nem fér nekik össze az alvással. :-)

Dádhám javulgat, szerintem pár nap és kutya bajom, eccerüen nem lehetek kripli, ma is mentünk -9 fokban sétálni, tök jó volt. :-)) Maszatom úgy aludt, csak az orra hegye látszott ki. Már hazafelé tartottunk, mikor megállított egy ürge, hogy aszongya csuldigung, wo iszt sopping sziti???!!! Ránézek a tütüjére, mondom neki ékes magyarsággal, na figyelj öreg, itt elmész jobbra-balra-körbe-de föleg elöre, oszt ott is vagy. :-)) Annyira örült, nem gondolta volna, hogy az egyetlen teremtett lélek, aki kimerészkedett a zimába, pont magyar lesz. Aszonta, jajj de örülök, most tök öszintén, köszi köszi, aztán beugrott az autójába, de még megjegyezte amúgy röptiben, hogy a gyereked is nagyon szép!!!! Itt nyerítettem fel ló módra, mert tényleg csak az orra hegye látszott ki, de azért aranyos volt, nem?!!

Na, nem fárasztalak tovább Benneteket, jóccakát!

Előzmény: bobus (51072)