vikucikám
2005.02.07
|
|
0 0
1833
|
Tisztelt Sárkány Úr ! Azt hiszem a kultúrához az is hozzátartozik, hogy a kezdő topicozó címével nem élünk vissza, De te nem az E-mail címemet tetted közzé, hanem a gépep IP paramétereit aminek következményeként többen rászáltak a gépemre, amit nem győztem helyrehozni! A fő kérdés nem is az volt hogy feltörted az IP címet és nem az E mail levelezőcímemet, hanem szerintem igazán udvariasan próbáltam megfogalmazni a normális emberi hangvétel használatára! Ui: Mikor figyelmeztettél az E mail cím feltörésére?? Milyen eljárás volt részedről hogy a gépem IP címét nyilvánosságra hoztad?? Sajnos bizonyos hangvételt kénytelen vagyok szóvá tenni, bár lehet, hogy néha magam is ebbe a hibába esem. Okkal-oknélkül. Bár mint olvahattad említettem, hogy E mailen keresztül igazán korrekt társalgást tudtunk folytatni! Ja ha valaki vadászik a másikra jobb vigyázni rá! Mert azt látom, hogy tobb nick néven írtad leveleidet! Én mindenesetre hibáimmal eggyütt vállalom Önmagamat és nem bújkálok mint mások!!Remélem te is megérted majd mi az etika!! |
Előzmény: Sarkany (1832)
|
|