Azon kívül, hogy nem kedvelem Dott-ot, szinte semmiben nem értek veled egyet! :) (remélem nincs harag) Elmondom szerintem mizu:
"Ronnie nem akart játszani(őszintén szólva meg is értem ,hogy csinálja a cirkuszt Máltával és Kínával kapcsolatban)"
Ronnienak valóban nem ment, 1 frame-t ugye fel is adott, de azért 5-0, az 5-0, és volt olyan, hogy Ronnie, ha akart sem tudott volna felkelni a székéből, mert Dott takarított. Vagy pedig "semmilyen" helyzetet hagyott.
Ronnie nem akar menni Kínába? Miért? Miben más ő? (na, jó, ő egy zseni, ennek minden előnyével és hátrányával :DD ) De nem hiszem, hogy Hendry, Higgins, Dott, stb közelebb lakna Kínához, mint Ronnie (legalábbis nem kimutathatóan :D ) Szóval, ha nem akar menni, ne menjen, de ne állítsa be úgy, hogy ezzel ő a király. Mással igen, de ezzel nem..
"Davis-meccset nem láttam,de nem hiszem,hogy Steve összetörte volna magát a győzelemért"
Davis mostanában sajnos (!!) még eddig sem jut el, és nem hiszem el Davisről, hogy ne adna bele mindent (mi oka lenne rá??)
"Higgins pedig vagy full leblokkolt vagy ez az egész nem volt fontos neki."
Leblokkolt, ez igaz. De miért ne lett volna fontos neki? Ők csak a snookerrel foglalkoznak, gondolod jobb neki, ha nem foglalkozik vele és kiesik?? Nem hiszem...
Huntert én is várom már, hogy mutasson valamit.. :)
Még annyit leírnék, hogy Ronnie nekem is az egyik kedvencem (talán a fő kedvencem), de neki sem mehet mindig, és ezért nem kell "megenni" az ellenfelét. De őrá is ugyanazok dolgok kell(ene), hogy vonatkozzanak, mint a többiekre. Nem kellene ellökdösni a golyókat, törölközőt tenni a fejére és hisztizni. Szerintem..
Barátsággal...