Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2005.02.06 0 0 122
Nemrég még írtam, hogy nekem ez a 384/64-es adsl is csak 350/40 körül megy. Na a feltöltés az tényleg nagyon gatya volt az elmúlt 1 évben, mert 1 éve van adsl netem és 1 éve küszködök ftp-n és msn-en a feltöltéssel , mert mindkét helyen össz-vissz csak 3-4kbyte/s-el tudtam feltölteni max!! Tehát még a felével sem, mint aminek mennie kellett volna! Nemtudtam mi lehet a baj, erre ma éjjel a dc-n egy gyerek ajánlott egy 0.8mb-os progit melynek a neve cfosspeed-v106 , felraktam és hihetetlen, de azóta azaz fél órája a feltöltésem ftp-n stabil 9.2bkyte/s!!!!!!! Stabilan! 9.2-9.5kbyte/s-el töltök fel jelen pillanatban!! Ilyet el sem tudtam volna képzelni eddig!  Msn-en is csak úgy pörköl át a cucc! Sosem volt ilyen gyors a feltöltésem, hála egy nem egész 1mb-os proginak!! Nagyon hasznos kis progi, mert gyönyörűen elválasztja a fel és letöltést, feltöltök 9-el, letöltök 44-el EGYSZERRE! Ez eddig lehetetlen volt, mindig lefogták egymást!! A progit innen lehet letölteni:::  http://dchelp.uw.hu/cfos/cfosspeed.htm