Ígértem, hogy én is elmondom "jobbos" alapelveimet. Most csak azokat írom hozzá amelyek a tiédben nem szerepelnek.
>>>Ezekhez azé' lenne egy-két szavam:
-- Szüntessük meg azt a kettős mércét, amely mindent megenged a balliberális oldalon, de azonnal felordít, ha ugyanazt jobbról követik el.
>>>Szüntessük meg azt a kettős mércét, amely mindent megenged a jobb oldalon, de azonnal felordít, ha ugyanazt balról követik el.
-- Fejezzük be a rettegést azon szomszédainktól, akik Trianonban ingyen, nagyhatalmi ukázok alapján MO területéből kaptak jelentős részeket, és mondjuk a szemükbe bátran: -Nem fogunk háborút indítani,de elvileg soha nem mondunk le egykori területeinkről, mivel azokat nem harcban vettétek el tőlünk.
>>>Fejezzük be a 'minél jobban körbeutáltatni magunkat' külpolitikát. Ezt a luxust csak nagyon erős hatalmak engedhetik meg maguknak.
-- Tegyük nyilvánvalóvá, akár hozzunk rá törvényt, hogy bármely "színű" diktatúra egyformán elítélendő, és ne akarjuk a balosakat mindenáron szalonképessé cicomázni.
>>>Tegyük nyilvánvalóvá, akár hozzunk rá törvényt, hogy bármely "színű" diktatúra egyformán elítélendő, és ne akarjuk a jobboldalt mindenáron szalonképessé cicomázni.
-- Támogassuk jobban a kisvállalkozásokat, a családi jellegű cégeket, valamint a magyar termékeket sikeresen előállító vállalkozásokat.
>>>Attól, hogy 'családi jellegű' egy vállalkozás, még nem indokolt a támogatása. A sikerest minek támogatni? Elsősorban a munkaválalók szorulnak támogatásra.
-- Rehabilitáljuk a hitéletet, a vallásokat tekintsük azonos jogú világnézeteknek az ateizmussal és a materializmussal. Adjunk nagyobb teret a médiákban a materializmustól eltérő világnézeteknek is.
>>>A hitélet először rehabilitálja saját magát.
Van saját rádiójuk, tv-jük, folyóirataik.
-- Fejezzük be a magyarságtudat önostorozó lejáratását, ami cca. 50 éve folyamatos programja ennek a népnek, és ne váljon nacionalistátvá az, aki magyar létére a magyarokat kedveli legjobban, minden hibájukkal együtt. (Ezt teszi ugyanis minden egészséges lelkű nép.)
>>>Kifejtenéd bővebben a 'magyarságtudat önostorozó lejáratását'? Nem érzem, hogy engem bárki önostorozna, lejáratna, és azt se, hogy ne lennék magyar. (Remélem nem TI akarjátok megmomdani, ki a magyar.)