karamellbeby Creative Commons License 2005.02.04 0 0 14

1.Te vagy a kezdet, te vagy az vég, nélküled felhõs az ég. Csak Veled látom szépnek a napot, csak téged szeretlek, remélem tudod!

~0~0~

2.Életem értelme legyen életed értelme és életünk értelmet kap egy örök életre.

~0~0~

3.Édes szivárványillatú angyali érintés, mi szívem rejtekét kitárja, s bolgoságot hoz erre a világra.

~0~0~

4.Leszek holdfény szíved teraszán, éjjelente besütnék álmaid ablakán. Sugarammal simogatnám arcodat, s hoznék szemedre gyönyörû álmokat.

~0~0~

5.A szeretet attól igazán szép, hogy megoszthatjuk másokkal...

~0~0~

6.A nevednél márcsak a mosolyod szebb

~0~0~

7.Gyönyörü álmom volt az éjjel.Csillag szeretkezett a holdfénnyel.Nem álom volt hanem tény!Te voltál a csillag én pedig a fény!

~0~0~

8.Nem az az igazi akivel letudnád élni az életed, hanem az , aki nélkül nem!!!

~0~0~

9.Mikor meg születtél mindenki nevetett csak te sírtál, Úgy élj, ha meghalsz mindenki sirjon, csak te mosolyogjál.

~0~0~

10."Ez a legszerelmesebb szív,mely nem tûr karcolást,mely inkább vérzik,mint szeressen mást"

~0~0~

11.A SZERETET olyan mint a patak: minél többet adsz, annál több marad

~0~0~

12.A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan.

~0~0~

13.Olyan vagy nekem mint nyíló rózsaszirom, oly gyönyörû és illatos! Érintésed, mint a legfinomabb selyem, finom, lágy és csodálatos.

~0~0~

14.Lelked mélyén érzed: hiányzom,szívem azt súgja: kiállom... a próbát, amit elém vetett a sors, hogy hiányod miatt írjam e pár sort.

~0~0~

15.Minden kincsemet néked adnám ha volna, de egyetlen kincsem te vagy, és téged soha senkinek nem adnálak oda.