karamellbeby
2005.02.04
|
|
0 0
14
|
1.Te vagy a kezdet, te vagy az vég, nélküled felhõs az ég. Csak Veled látom szépnek a napot, csak téged szeretlek, remélem tudod!
~0~0~
2.Életem értelme legyen életed értelme és életünk értelmet kap egy örök életre.
~0~0~
3.Édes szivárványillatú angyali érintés, mi szívem rejtekét kitárja, s bolgoságot hoz erre a világra.
~0~0~
4.Leszek holdfény szíved teraszán, éjjelente besütnék álmaid ablakán. Sugarammal simogatnám arcodat, s hoznék szemedre gyönyörû álmokat.
~0~0~
5.A szeretet attól igazán szép, hogy megoszthatjuk másokkal...
~0~0~
6.A nevednél márcsak a mosolyod szebb
~0~0~
7.Gyönyörü álmom volt az éjjel.Csillag szeretkezett a holdfénnyel.Nem álom volt hanem tény!Te voltál a csillag én pedig a fény!
~0~0~
8.Nem az az igazi akivel letudnád élni az életed, hanem az , aki nélkül nem!!!
~0~0~
9.Mikor meg születtél mindenki nevetett csak te sírtál, Úgy élj, ha meghalsz mindenki sirjon, csak te mosolyogjál.
~0~0~
10."Ez a legszerelmesebb szív,mely nem tûr karcolást,mely inkább vérzik,mint szeressen mást"
~0~0~
11.A SZERETET olyan mint a patak: minél többet adsz, annál több marad
~0~0~
12.A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan.
~0~0~
13.Olyan vagy nekem mint nyíló rózsaszirom, oly gyönyörû és illatos! Érintésed, mint a legfinomabb selyem, finom, lágy és csodálatos.
~0~0~
14.Lelked mélyén érzed: hiányzom,szívem azt súgja: kiállom... a próbát, amit elém vetett a sors, hogy hiányod miatt írjam e pár sort.
~0~0~
15.Minden kincsemet néked adnám ha volna, de egyetlen kincsem te vagy, és téged soha senkinek nem adnálak oda. |
|