bolsh
2005.02.04
|
|
0 0
58
|
""Az északi fény vizsgálatával foglalkozó, alaszkai HAARP rádiós kutatóállomás segítségével tudósoknak sikerült mesterséges északi fényt, zöld felvillanásokat létrehozniuk a természetes északi fény közepette. A légierő kutatóintézetének csoportvezetője, Todd Pedersen és Elizabeth Gerken, a New York-i Cornell egyetem atmoszférafizikusa a kísérlethez egy csaknem 1 megawattos rádióadót használt, ami kétszer erősebb a BBC legnagyobb adójánál. A kutatók hét és fél másodpercenként lőttek impulzusokat az ég felé.""
Egyszer ebbe a fórumba írtam hogy szerintem a Jugók is valami ilyesmi módszerrel lőhették le a "lopakodót". Olyan radarjuk lehet, ami "megvilágítja" a magaslégkört, és lehet bármilyen láthatatlan is a lopakodó, ha elrepül e "világos" légkör előtt, bizony fekete foltot hagy. Mindezt persze műszeres látással és beméréssel értettem, és nem szabad szemmel.... habár mint láthatjuk az indexes cikkből, akár szabad szemmel is láthatóvá válhat a lopakodó, elég ha elszáll a zölden villódzó magaslégkör alatt. |
|