cucurbia Creative Commons License 2005.02.04 0 0 158

Igen,én rendithetetlen vagyok:))

Vettem az OBI-ban egy csöventillátort(mivel szinte mindenhol kiröhögnek a barkácsbolttol a müszaki kereskedésekog,amikor TÉLEN akarok ventillátort keresni.

Most ezt valahogy a konvektor alá szerelem,aztán majd meglátom milyen lesz.

Időjárást már 3 napja nem láttam,nem tudom milyen idő lesz.

Jobban bosszant a növényzet sárgulása:((szerintem ezen már csak a nyári konvektorcsere segithet,le merném fogadni hogy valami hibás árut soztak rám,vagy valamit rosszul kötöttek be,nem hiszem el,hogy 22 év kertészkedés után most hirtelen sárgul,pusztul el minden növény,amikor végre gázfütés lett az eddig fa és széntüzelés helyett.

Ok,akkor B.galpiit elvetem,az Aegle marmelossaL EGYÜTT.Majd kiderül mi örizte még meg a csiraképességét.

Az utolso szállitmánybol még semmi nem kel,igaz még nem is várom,mert jo 2-3 hét kel szinte minden kikeléséhez.

A licsi jol ki szokott kelni,és ugy fél évig gyönyörüen szoktak fejlődni.Utána szoktak megbolondulni.Ha még jövö ilyenkor is mind egészséges lessz,akkor örvendjünk.

Átnéztem a német katalogust,igaz azt irták,hogy sok mag csak 7-8 napig csiraképes,és nem biztos,hogy mind most lesz kaphato,de azért én megrendeltem néhányat,várom a visszajelzést.Ilyeneket pl.Cinnamonum aromaticum,Anacardium excelsum,Baccaurea ramiflora,Monodora angolensis,Monodora myristica,Paullinia cupana(én ennek örülnélk,mert eddig minden magkereskedő visszautasitott ezzel,mivel szedés után 7-8 napig csiraképes),Rollinia emarginata,Spondias dulcis,Spondias purpurea,stbstb,és még néhány tropusi virág meg fa.Majd meglátjuk ebböl mi lesz meg,és ha meg is lesz mi kel ki.

Előzmény: Twins (156)