Doktor Toka
2005.02.04
|
|
0 0
1726
|
Sajnos igaza van... Minden eddiginél szarabb a Wolves most. A játékosok nem hajlandóak rendesen játszani és nem hallgatnak az edzőre. Ez már így gáz. Ahogy most játszik a csapat, nem is érdemes bekerülni a rájátszásba, mert ott úgyis kikapnánk az első körben a Spurs-től vagy a Suns-tól, annak meg nincs értelme. Akkor már inkább egy lottery pick kéne. Még egy esély van, hogy a 3 hét múlva lévő trade deadline-ig sikerül 1-2 trédet nyélbe ütni. Egyrészt egy Celtics-es trade jött szóba (Payton, LaFrentz, Davis), másrészt pedig egy Memphis trade (Wright és Bonzi). És ezen kívül a jó öreg Uncle Cliffy trade, amiről már beszéltem. (Ami mondjuk a szarból nem fog kihúzni minket valszeg.) De most már tényleg ott vagyok, hogy vagy trédeljünk egy brutálisat (titkon Paul Pierce-ben reménykedem) vagy pedig hagyjuk a szezont a francba, mert nincs nagyobb hülyeség, mint 8.-ként bekerülni a playoffba és ott 4-0-ra kikapni. Bár a lottery egy WCF-győztes csapatnak elég megalázó... :(((
(Ui: Láttam a PHO-MIN meccset és a Suns túl durva. Nem csak az, hogy tele van pattogó emberekkel, akik iszonyat sok off-rebet szednek emiatt, hanem az is, hogy tényleg bedobálják az open dobásokat. Sz'al nem hibáznak openből túl sokat. Rég nem láttam ilyet.) |
Előzmény: COVY (1716)
|
|