nekem az utóbbi időben egyre kevésbé szottyan a csúszkálás. a házban nagyon csúszós keramitkockából van a talaj. a kapualjban leoldom a pórázt, hadd kocogjon haza (át a belső udvaron). fenének van kedve jót taknyolni, és pont a lakás előtt. :-)))))
nálunk végig hátterezett a terkó, van egy plató is. ott eljátszák a nappali gekkót. :-)))
persze muris, amikor az üvegen akarnak felmászni. egy darabig sikerül is, mert a tolóajtó szegélyén még fel tudnak kapaszkodni. aztán már csak csiszitolják az üveget. :-)))))
annyira azért nem törékenyek, jól fel vannak építve.
a múltkori etetésnél a hím ráharapott az egyik nőci farkára, láttam hogy jó erősen fogja, mert a nőci még rángatta is ezerrel, hogy engedje már el. (kemény lehetett, mert engem is harapott már meg, és meglepően erős a harapásuk a méretükhöz képest. persze semmi sérülésem nem volt, annyira azért nem raptor. :-))) csak jól megszorította az ujjam).
már akkor gondoltam, hogy biztosan eltört, de semmi extrát nem láttam. külsérülés nem volt.
most már csak annyi látszik, hogy egy kicsit furán álla a farokvég (de nem természetellenes szögben, csak kicsi ív van benne).
szóval elég strapabírók. (a nőci nem hagyott el semmit a farkából, ezt csak tájékoztatásul közlöm. )