Hát egy mali sokkal könyebb. Én a malimat össze vissza pakolgatom, a nj-t már nem (bár ő kifejezetten nagy), az egyik 31 kg a másik 41kg. Viszont az nj soha nem tudott csak úgy elhúzni. A mali simán :-)))) Hó és jég nélkül is síelhetek, ha ahhoz szottyan kedve. :-)
Malinak az a kedvenc szokása, hogy a laszti visszahozásnál felhívja a figyelmet magára, mégpedig úgy, hogy ha hátulról jön hátba lök, előlről jön hasba. Innentől a borulás ténye a lökés erősségétől függ. :-))
Nekem a térdemet szokták a kutyák összetörni. :-) Anno egyszer volt egy olyan érzésem amikor a (néhai)dobink, meg az nj közösen nekem rohantak, hogy mostantól a térdkalácsomat a térdhajlatomban fogom hordani. :-))))
Nektek szoktak akrobatikázni a gekkovicsok? Nálunk főleg a nagyobbik lány rendszeresen megpróbál nappali gekkó lenni. :-))) Üvegen szeretne mászkálni. Így rendszerint az a vége, hogy kezdhet újra felmászni. Eleinte nagyon figyeltünk, hogy: Te jó ég! - most már lassan fel sem figyelünk rá.
Mondjuk mindíg attól félünk, hogy egyszer eltöri valamilyét, vagy ott marad a dilis, de eddig még szerencsére semmi. :-) A ca port kapják (korvimint). :-))