Mumu Creative Commons License 2005.02.03 0 0 42

Lehet,lehet.En is csak a korszakom termeke vagyok.Azzon belul nagy szellemi kalandok meg-es tuleloje...

Igen minden ember mas,megis nem tobb vagy kevesebb mint a masik..Legalabb is a demokracia ,amit most eppen partolunk ,a szavazati egyenlosegevel es universalitassal mindegyik szavazonak egy szavazatot ad a kozos sors meghatarozasara de legalabb azoknak kivalasztasara akik ezt -sajnos-helyetunk teszik.

A demokracia ellen szol hogy a termeszetben amelynek tagja vagyunk nincs  lathato demokrata struktura.Igy a mi mai idealunk egy  emberi talalmany es meg kell kuzenie a belenk taplalt  termeszetes magatartas ellemeivel...

Maok azt mondjak hogy a demokraciaban gondolkozunk es vitatkozunk a diktaturaban pedig megtermeljuk akarva nem akarva azt a materialis bazoist amit elkolthetunk a demokracia idejen...rossz nyelvek.

De ha most igy el a vilag halado ressze akkor ezt fel kell hasznalni gyorsan valamit tenni azokert akik a diktaturaban meg roszabul jarnak majd...visazvonhatalana tenni a haladasukat.

Eletem forduata miatt elonybe resszesitem a tarssadalmit a nemzetivel szemben,es a kovetkezo legalbb 50 ev nekem foig igazat adni.Mig kialakul a valodi egysult Europa sok keseru ido jar egy sor tarsadalmi rtegre mindenkepen a mezogazdasagba dolgozokra es a kevesbbe tanultakra...

Előzmény: tivadar (39)