Háhá!
Ez ari volt.
A "Szarban Fosban" egyik fél epizódját voltam képes megnézni.Erről ennyit.Aki nézi az meg is érdemli, viszont az elején a "Kalácsok közttel" is így voltam, aztán 2 évre rá nagy fan(szőr) lettem.Mondjuk ma már nem nézem csak alkalomadtán.
Megasztár:Ja, nem volt túl értelmes az egész.Szinte végig ismétlés.Mondjuk a végén ahogy mutatták a közönséget, és ott volt egy kiscsaj, aki sírva, magán kívül énekelte az egyik előadó számát, na az szánalmas volt...Ez a gyíkfasz műsorvezető, fasz se tudja hogy hívják, meg enyhén idegesítő.
Szuper modern könyvtár:Hunap megyek, eddig csak izgultam, hogy oda valaha be kell lépnem, de most már félek(köszi te szemét:-)).
Ja, tegnap pompás napom volt.Meg akartam halni, hihi hehe breke.Annyira vidám manapság az életem bakker, hogy az kész. Pluszban estére olyan fejfájást kaptam, hogy ma reggelre sem múlt el, aztán meg le is fososodtam.Nemtom mi van a levegőben.
Kérek jóízlésű intelligens szép hölgyeket, hogy jelentkezzenek!!!!Feleséget keresek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem akarok magányosan meghalni, brühühűűűűűűű.
Asszem regisztrálom magam valami gagyi társkereső honlapon...
Mi a gond velem???Bunkó vagyok???Komolytanan vagyok????Csúnya vagyok??????Brühühűűűűűűűűűűűűűű