Kicsi Tuppence sem tűnt el, már féltem, hogy baja esett :-)
A feketeribizli-likőr (majd keresek Auchanban Creme de Cassist :-D) kóstolásában én is benne vagyok, sőt mostmár lassan azon kellene elgondolkodni, hogy tényleg hivatalos útját végigjárva bejegyeztessük az Agatha Christie klubot :) Komolyan! :D
Ha valaki többet tud ezen jogi körülményeiről, az legyen oly' lkedves, ossza meg velem, mivel én, mint echte műszaki-informatikai ember, olyan messze áll tőlem a közgazdászat és a jogok, mint Miss Marple-től a ésszerűtlenség :)
Aztán ha a klub megvan, "amerikai" formára lehetne konferenciát tartani, ahol nekem speciel vannak ötleteteim, hogy mivel lehetne izgalmassá tenni a beszélgést (akár a Gloriett a hullának /Dead Man's Folly/ vagy Az ellopott gyilkosság /Hallowe'en Party/ mintájára :P).
A kérédésekkel kapcsolatban annyi hozzá fűzni valóm lenne, hogy én alapból úgy próbáltam kitalálni a kérdéseket, hogy azok 3 csoportra oszthatók legyenek: alapkérdések, könyvismereti kérdések és úm. 10 milliós kérdések, Vágó-mintára :P Ennek én azért látom szükségét, mert úgy érzem, hogy 10-ből legalább kilencen fejből vágnák a válaszokat az alapvető kérdésekre, így nehéz lenne dönteni. Az mindenképpen egyértelműen kijelenthető részemről, hogy egyértelmű válaszadási lehetősegek lesznek, tehát a kérédésre csak egy válasz létezik, valamint az, hogy az esetlegesen nem olvasott könyv rejtélyének kiltétét egy kérdés sem fogja feloldani.
Tamás