air Creative Commons License 2005.02.02 0 0 1691

Én lehet, hogy anyámat nem ismerném meg az utcán, de, hogy a jóöreg Patrick-ot, az kizárt. :)))) /Bár az, hogy nem a bronxi drogdíler fazonú bőrkabátjában, és kalapban van az kicsit zavaró. :DDD/

No most meg sikerült a Magic-nek a kurvajó Cleveland-ot megverni. :)

Azt hiszem nem elég csak a pont statisztikákat megnézni ahhoz, hogy eldönthessük ki a nyerő ember. Az csak annyit jelent, hogy a győztes meccseken Turkoglut lehet megtalálni helyzetben, és ő mondjuk jó százalékkal értékesíti. (mert vagy nem védik eléggé, vagy meg tudja verni a védőjét) Ha már a pattanókat sztíleket törnóvereket is beleszámítjuk nem biztos hogy ennyire egyértelműen Turkoglura utalna a statisztika. /és akkor még nem beszéltem azokról a dolgokról amiket nem ad vissza a stat. Az pl, hogy végig izmozza a meccset és egyszerűen az embere nem tud csinálni semmit, vagy, mélyen a saját statisztikája alatti teljesítményre szorítja./ Félreértés ne essék én szeretem a játékost, és örültem amikor Orlandóba került, inkább csak a statisztikára vonatkozik a kétkedésem, nem a játékosra. Tudom, hogy nagyon jó alap ember, és meccseket is képes eldönteni, de bizony a csapat fazonját szerintem Sztivi, Grant Hill, És a nagy emberek valamelyike adja meg. (később ez valószinűleg Howard lesz, aki már most is remek dolgokra képes.)