Abrash Creative Commons License 2005.02.01 0 0 15
szia Képkovács,

sajna most nincs időm komolan válaszolni, de az icc világgal az az alapvető gondom, hogy az ezzel foglalkozók arról akarnak meggyőzni, hogy amit eltolnak, az nem bug, hanem feature.

Én az icc előtt is nyomdász voltam, a régi eszközök nem tudtak gamutot meg indentet meg stb-t, de volt mód rá, hogy az ember kitekerje, amit akar. A profilokban belül editálni utólag meg nem eccerű.

Jön egy Gretag Proof UV, meguntam a külsősöket. De a Gretag, Fuji, Monaco progikban nemigen látom az editálási lehetőségeket (van benne persze valami).

Ha tudsz ezeken kivül profileditort ajánlani, azt megköszönném.
Konkrét hibák: ugráló szürke, koszolós sárga, ilyesmik.

További zanzásitott vélemény: A szinskáláknak monotonak kéne lennie, e helyett meg ugrások vannak alá, fölé, mellé. Egy virtuális sör mellet elmondom, hogy szerintem miért... Viccet félre, az egyedi pontok méréséből az interpoláló engine biza számomra érthetelen módon működik (nem a belső működését, hanem az eredményt tekintve)
Nem szándékoztam leostobézni a programozókat, de ismerek olyan szinkalibráló céget, ahol a villamosmérnök mérőember nem is érti a problémafelvetésemet, a nyomdász kollégája meg igen. De megoldani ő sem tudja.

Örülök hogy benéztél - a topic nevében a hardcore a megoldáscentrikusságot jelezné ;-)
Előzmény: Képkovács (14)