A segely mogott politikai akarat huzodik (A kormanyok szeretnek tamogatni a nepessegnovekedest.)
A segély nem támogatja a népesség növekedését, mivel ahhoz nem elég nagy összeg. Legalábbis annak nem elég nagy, aki emberi körülmények között szeretne élni.
A kormányok pedig csak szajkózzák, hogy támogatják a népességnövekedést, semmit nem tesznek ennek érdekében. Persze a cigányok száma, támogatással vagy anélkül, egyre nő. Segély viszont nekik is jut, és nekik elég is. Sajnálatos, hogy így a kormány - akaratlanul, de felelőtlenül - azoknak a szaporodását támogatja, akik semmiféle társadalmi értéket nem termelnek.
A jelenség így tehát önmagát indukálja. Az egyre nagyobb számú, társadalmilag haszontalan népesség ellátása előbb-utóbb összeroppantja az egész rendszert. Így fogja megszívni ez az ország. Meg még néhány környező.
Erdemes lenne azt is osszehasonlitani, hogy a nem-roma magyar fiatalok kozul mennyien kezdenek koran nemi eletet elni es mikor. Talan az is kiderulne, hogy ok is hasonloan aktivak, csak a vedekezes fontosabb es tobb lehetoseguk van ra.
Ehhez nekem sincsenek adataim, én is csak találgatok. Az én tippem viszont az, hogy a cigány fiatalok hamarabb kezdik a dolgot, mint a magyar fiatalok, ezért van az előbbieknél sokkal több leányanya. Nem feltételezem, hogy a 14 éves magyar fiatalok jobban fel lennének világosítva a védekezés kapcsán, mint a cigányok. Az alapos tájékoztatás nem jellemző.